Informació general

Les jornades sobre Municipalisme Queer tindran lloc a la Fabra i Coats, la Fàbrica de Creació de Sant Andreu.

Com s’hi arriba?
Carrer Sant Adrià, 20
Sant Andreu, 08030 Barcelona

Metro: L1 (Sant Andreu)
Bus: 11, 40, 73, 126 y N9
Renfe: Sant Andreu Comtal
Bicing: Malats, pl. Orfila, pl. Estació 12, Gran de Sant Andreu 99-97 i pl. Sol dels Paletes, 3
Veure a Google Maps

Espai de cures Vine amb les teves criatures a Municipalisme Queer! Durant la trobada, disposarem d’un espai de cures amb activitats programades per a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys. Consulta la programació aquí
L'horari de l'espai de cures és: 

  • Divendres 22 de 18h a 20:30 h 
  • Dissabte 23 de 10h a 20:00 h 

Activitats paral·leles
A més de les taules de debat, durant tota la jornada comptarem amb punts de venda de les llibreries Cómplices i Antinous.

També és podrà visitar l'exposició Trancyborgllera. Hackeando el archivo desde una perspectiva transfeminista y queer de Genderhacker. 

Transcyborgllera és un arxiu polític-artístic transfeminista i queer. Un projecte artístic que relaciona el contingut propi de la recerca, l'eina ontològica de l'arxiu i els cossos que despleguen aquestes pràctiques tecnològiques al territori. Un laboratori experimental on podem començar a retorçar les eines ontològiques del saber oficial en la trobada amb sabers que desestabilitzen els plantejaments binaris de gènere i podem hackear l'arxiu a través d'eines deconstructives com la paròdia o el travestisme. Més informació aquí.
 

Accessibilitat
Tota la jornada compta amb interpretació a llengua de signes. 

Premsa
Els i les periodistes que tinguin interès a assistir a la trobada o fer entrevistes a les persones que participen, heu d'acreditar-vos i sol·licitar-ho al departament de premsa: premsa@bcnencomu.cat. Hi haurà taules, wifi, endolls, rac i tarima per a càmeres. Preguem als mitjans que s’acreditin per tal de preveure recursos logístics.